OC&C Strategy Course

Datum:             4 maart 2022

Starttijd:           09.00u

Locatie:            Groothandelsgebouw, Rotterdam

Doelgroep:       Universitaire studenten in Nederland; eind-Bachelor en Master

—————————————————————

Wil jij meer te weten komen over OC&C Strategy Consultants, ons werk en onze cultuur? Dit is je kans!

Het programma

Op 4 maart organiseren wij namelijk weer onze eendaagse Strategy Course. Vanaf 9.00u in de morgen leer je alles over OC&C: wie er bij ons werken, hoe we ons onderscheiden als werkgever en wat voor werk wij doen. Vervolgens ga je tot het einde van de middag aan de slag met een leuke en uitdagende case. De echte OC&C-cultuur zul je tijdens en na de case ervaren. Er is uitgebreid de mogelijkheid om ons op een persoonlijk niveau te leren kennen tijdens de afsluitende borrel, diner en avondprogramma!

Strategieconsultant voor één dag

Gedurende de dag werk je aan een uitdagende case waarin je een koekjesfabrikant helpt hun bedrijfsstrategie aan te scherpen. Dit doe je niet alleen, maar met een team van medestudenten en onder begeleiding van een ervaren consultant. Samen structureer je de vraag van je cliënt, verwerk je datarapporten, zet je analyses op en kom je tot een advies. Dat advies presenteer je aan onze cliënt tegen het einde van de middag. Na het harde werken aan een case, smaakt er niks beter dan welverdiende hapjes en drankjes: het vertrouwde ‘play hard’-gedeelte van strategieconsultancy!

Aanmelden

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Meld je aan via de eventkalender op de OC&C-website via de onderstaande link of door een mailtje naar de recruiter te sturen naar rotterdam.recruitment@occstrategy.com. Inschrijvingen sluiten op 22 februari 2022. Selectie vindt plaats op basis van motivatie, CV en cijferlijsten.

Aanmelden?

Aanmelden
Events & Vacatures

Eden McCallum – Internship Analyst Programme

Are you interested in a career at a top-tier consultancy firm? And are you looking…
Events & Vacatures

Eden McCallum – Analyst Programme

Do you want to work at a top-tier strategy consultancy firm in Amsterdam? Founded by…
Events & Vacatures

Gupta Strategists – Casemiddag Amsterdam

Benieuwd naar ons werk als strategieconsultant in de gezondheidszorg? Op donderdag 17 en vrijdag 18…