Start de vragenlijst en ontvang een persoonlijk consultancy rapport

Onze dienstverlening is geheel gratis voor studenten en afgestudeerden. Ons verdienmodel ligt bij de kantoren.

Hoe werkt het?

Via Consultancy Mentor maken wij onze kennis van consultancy online voor iedereen beschikbaar. Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij een beeld van je profiel. Op basis daarvan kunnen wij je ondersteunen en adviseren bij het zoeken van een baan binnen consultancy. Wij nemen contact met je op en denken met je mee. Indien jouw profiel voldoende aanknopingspunten heeft kunnen wij je introduceren bij een van de kantoren. Daarnaast kan je Matthijs altijd e-mailen met je vragen. Deze beantwoorden we eerst één-op-één.

We onderhouden nauw contact met de belangrijkste strategy consultancy kantoren zodat we weten wat er speelt en naar wat voor kandidaten ze op zoek zijn. Als je het hele stappenplan doorloopt en een sterk cv hebt waarvan wij weten dat het goed past bij een strategie consultancy kantoor, dan introduceren wij je persoonlijk.

1

STAP 1: Meld je aan en doorloop de vragenlijst

Doorloop onze eenvoudige vragenlijst en laat weten waar wij jou bij kunnen helpen.
2

STAP 2: Ontvang jouw persoonlijke consultancy rapport

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst ontvang je een persoonlijk rapport. Hierin vind je een lijst met kantoren die bij jouw wensen passen en een overzicht van jouw positie in het consultancy landschap.
3

STAP 3: Na een introductie start de sollicitatiefase

Op basis van jouw profiel kunnen we je voorstellen bij een van de kantoren. Met onze ervaring ondersteunen we bij het sollicitatieproces.

Voor wie is het?

Consultancy Mentor is op zoek naar ambitieuze studenten die willen werken in strategy consulting. Alhoewel de meeste strategy consultants een economische of bèta achtergrond hebben, sluit dit een alpha studie niet uit.

De gemiddelde student die wordt geplaatst heeft bovengemiddelde studieresultaten, is analytisch sterk en heeft zich op meerdere vlakken naast zijn/haar studie ontwikkeld.

Het bovenstaande zijn geen harde eisen en het een kan het andere compenseren.

Motivatiebrief template

Matthijs toont oprechte interesse om je verder te helpen. Hierdoor voel ik me vrij om al mijn gedachten - ambities, doelen, maar ook twijfels - te delen, waardoor je met hulp van Matthijs echt kunt ontdekken wat het beste bij jou past en welke stappen je daarvoor moet zetten.

CarolinaP&G

Via Matthijs ben ik bij een consultancy kantoor gekomen waar ik uiteindelijk ook ben aangenomen. Het was fijn om met iemand de case interviews te kunnen oefenen en bespreken.

Ramon Daniels

Via Matthijs kreeg ik tips en een introductie bij een kantoor. Dit hielp me op weg. Door de hulp van CM had ik een beter beeld van wat ik kon verwachten.

Evie Lindselaar
Informatief

Online assessments in strategy consultancy – McKinsey’s PSG

Assessments bij top strategy consultancy kantoren Sommige kantoren vragen je om een assessment te maken…
Informatief

Cases oefenen: Starter Pack

Cases oefenen: Waar begin je? Een case interview is onderdeel van je sollicitatie bij strategy…
Event

Q&A – BCG

Q&A - BCG 19:00u - 20:00u (maximaal 25 plekken) Op 7 september organiseert Consultancy Mentor…
Informatief

Assessments in strategy consultancy – BCG’s Casey

Online assessments in strategy consultancy - BCG’s Casey   Assessments bij top strategy consultancy kantoren…