Q&A – Strategy&

19:00u – 20:00u (maximaal 25 plekken)

Op 2 november organiseert Consultancy Mentor weer een Q&A sessie en deze keer is er een gastspreker! Matthijs werkt al bijna vier jaar bij Strategy& en is daar Senior Associate. Voordat hij startte bij Strategy& heeft hij gestudeerd in Utrecht, Amsterdam en Londen, en daarnaast is hij naast zijn studie actief geweest bij De Kleine Consultant. Ben jij geïnteresseerd in strategy consultancy en wil je graag meer weten over deze wereld of heb je een specifieke vraag voor Matthijs? Meld je dan aan!

Eens per maand krijg je de kans om al je vragen met betrekking tot het Nederlandse Consultancy Landschap te stellen aan een (ex-)consultant. Op deze manier proberen we studenten verder op weg te helpen bij het solliciteren, de keuze voor een kantoor of simpelweg bij de vraag of strategy consultancy bij je past. Iedere vraag mag gesteld worden. Zowel persoonlijk als algemeen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Aanmelden is heel simpel. Meld je aan met de onderstaande knop, vul enkele gegevens in (naam, e-mail, etc.) en een paar dagen voor het event verzenden wij een link om digitaal deel te nemen aan de online Q&A. De sessie is voor iedereen met een interesse in strategy consultancy toegankelijk en geheel vrijblijvend. Er is geen selectie.

Volg ook onze LinkedIn en Facebook voor verdere events en tips.

Gratis aanmelden?

Wij helpen studenten geheel gratis. Aanmelden kan binnen 30 seconden.

Aanmelden
Informatief

Online assessments in strategy consultancy – McKinsey’s PSG

Assessments bij top strategy consultancy kantoren Sommige kantoren vragen je om een assessment te maken…
Informatief

Cases oefenen: Starter Pack

Cases oefenen: Waar begin je? Een case interview is onderdeel van je sollicitatie bij strategy…
Event

Q&A – Strategy&

Q&A - Strategy& 19:00u - 20:00u (maximaal 25 plekken) Op 2 november organiseert Consultancy Mentor…